Project Description

Royal Arena App til iOS og Android

OM SELVE PROJEKTET

Opgaven

Den nye arena i Ørestaden var kun 4 måneder fra åbningen i 2017, hvor Appvice blev kontaktet for at høre om vi kunne levere en app løsning til de mange gæster. Royal Arena havde nogle klare ønsker omkring hvilke funktioner selve app’en skulle have og vi fik mulighed for at byde på opgaven. Vi vandt opgaven og i tæt samarbejde med arenaen gik vi igang med at definere user-flow samt design af applikationen.

  • UX og Design

  • App udvikling

  • Backend løsning

Integration med skabe

Et ønske fra Royal Arena var at applikationen skulle integreres direkte med skabene i Arenaen. Det gør det muligt for gæsterne at booke og betale et skab i applikationen. Gæsterne indtaster blot skabsnummeret i app’en eller vælger skabet ud fra et kort. Gæsten kan så vælge om de skal betale med Mobile Pay eller dankort/kreditkort. Når transaktionen er gennemført får gæsten en pinkode og dermed adgang til skabet. Pinkoden gemmes i app’en, så de kan få adgang til skabet når eventet er ovre.

Leverancer

Med en meget stram deadline var der ikke plads til større afvigelser, for ellers ville tidsplanen skride. Efter UX og design var på plads gav det mulighed for at påbegynde selve udviklingen, som indebar mange iterationer dels for at sikre udviklingen skred frem planmæssigt men også for at forventningsafstemme løbende. Det sikrede, at vi hurtigt kunne lave ændringer og imødekomme eventuelle rettelser hurtigt. Projektet forløb planmæssigt og leverancen blev leveret til tiden og budgettet.

Rådgivning og idegenerering

Appvice hjælper og rådgiver under hele processen. Vi holder os ikke tilbage hvis vi har ideer eller forslag til løsninger som sikrer en bedre brugeroplevelse eller skaber mere værdi for forretningen.

Backend til styring og oprettelse af skabe

Appvice har udviklet et interface og backend løsning som gør det nemt at overskue bookinger af skabe. Det er et administrativt værktøj som gør det muligt at oprette og slette skabe samt se transaktioner og statistik for de pågældende events.

Integreret med Web

Applikationen er integreret med royalarena.dk, hvilket gør det muligt for arenaen blot at oprette nyheder og opkommende artister ét sted. Det vises automatisk i applikationen når rettelsen er publiceret.

Appvice logo retina

Vi står klar til at hjælpe

Stil skabe til rådighed for dine gæster, og vi hjælper dig med al det tekniske. Skabene kan styres via et smart backoffice system, så I selv kan styre betaling, ledighed m.v. Kontakt os for at høre nærmere.

KONTAKT OS