Project Description

Ejerskab og totalløsning til Bownty.com

OM SELVE PROJEKTET

Om Bownty

Bownty startede tilbage i 2010 og er en platform, som samler deals fra forskellige dealsites som fx Downtown, Sweetdeal, Spotdeal, EarlyBird og MyPrice. Deals bliver kategoriseret og præsenteret i et dagligt nyhedsbrev til mere end 250.000 tilbudshungrende danskere. Bownty er præsenteret på 9 markeder i Europa og samler deals fra mere end 150 partnere i 1100 Europæiske byer. Appvice købte i begyndelsen af 2019 Bownty.com og gik straks i gang med at lave platformen om.

  • Virksomhedsopkøb

  • Strategisk planlægning

  • Udvikle helt ny platform

Hvorfor købe Bownty?

Da muligheden opstod var det nærliggende at købe Bownty.com fordi ejerkredsen allerede opererer indenfor samme felt med siden All2day.dk. Hvor All2day kun er på det danske marked så er Bownty på hele 9 markeder i Europa. Med know-how indenfor deal-verdenen kunne vi se muligheder ved at overtage Bownty.com og føre produktet videre i sin form. Med købet fulgte en masse legacy systemer som performede dårligt samt en masse driftsomkostninger. Som en del af planen ved overtagelse skulle vi lave en helt ny platform så vi dels kunne videreudvikle systemet samt nedskære en masse omkostninger.

Kategorisering af deals

Bownty indhenter deals fra mange forskellige partnere og ved hjælp af machine learning kategoriseres deals, så de mange brugere nemt kan få et overblik over deals på markedet. Bownty har dagligt over 100.000 deals tilgængeligt fordelt på 9 markeder i Europa. Deals bliver crawlet flere gange i løbet af dagen, som så automatisk bliver kategoriseret. Vi har bygget et system der automatisk kategoriserer deals baseret på billedgenkendelse og tekster i de enkelte deals. Her har vi manuelt oplært systemet til at håndtere de mange forskellige tusinde deals, så den med tiden bliver klogere til at håndtere det automatisk.

Backoffice til håndtering af partnerskaber og nyhedsbreve

Appvice har udviklet et interface og backend løsning som gør det nemt at oprette nye partnerskaber samt håndtering af forskellige feeds fra partnere.

Appvice logo retina

Vi står klar til at hjælpe

HAR DU BRUG FOR EN LIGNENDE LØSNING?

KONTAKT OS