Om Appvice

Appvice ApS blev grundlagt i 2017 af Simon Gough og Mads Kessel. Simon er uddannet på IT Universitet i København og har forinden arbejdet som produktejer for mobile applikationer både hos SOS International A/S og GN Audio. Mads er uddannet på DTU som dataingeniør og har arbejdet som udvikler for Topdanmark og har senere startet virksomheden All2day med Peter Alexanian. Peter tiltræder Appvice ApS som partner senere. Simon og Mads vinder deres første opgave for den nye Arena i Ørestaden og løser i fællesskab opgaven for kunden. Senere er der kommet nye kunder til og ejerkredsen i Appvice ender også med at købe virksomheden Bownty.com. Daniel blev ansat som udvikler i 2019 og er tilknyttet forskellige projekter i Appvice.

Appvice har mange års erfaring indenfor udvikling af IT løsninger og vi sætter en ære i at levere et tilfredsstillende resultat. Vi har alle været ansat i store organisationer og har prøvet at sidde på begge sider af bordet. Vi har forretningsforståelse og kan hurtigt sætte os ind i kundens behov.

app udvikling

Mød holdet

APPVICE BESTÅR AF MADS, SIMON, PETER OG DANIEL. VI ER HELE TIDEN PÅ UDKIG EFTER NYE TALENTER OG SAMARBEJDER, SÅ TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS.

Simon Gough
CEO og Partner

+45 2383 8884

simon@appvice.dk

Mads Kessel
CTO og Partner

+45 3131 9531

mads@appvice.dk

Peter Alexanian
CCO og Partner

+45 5050 2557

peter@appvice.dk

Daniel Szajcz
App udvikler

daniel@appvice.dk

Developer
HTML5 (must)
Hybrid app experience, using ionic, cordova or similar (must)
Hands on development
LAMP Server experience
English spoken and written

Appvice logo retina
Kontakt os